Ballina AKTUALE Trajnim njëditor në Preshevë dhe Bujanoc me titull: “Sekretet e fëmijërisë”

Trajnim njëditor në Preshevë dhe Bujanoc me titull: “Sekretet e fëmijërisë”

671
0
SHPËRNDAJE

Trajnim njëditor në Preshevë dhe Bujanoc me titull: “Sekretet e fëmijërisë”

Temat që do trajtohen:
– Prindërimi
– Sfidat arsimore, intervenimi
– Emocionet tek femija dhe loja
– Fëmija i parë, dytë, tretë
– Psikopatologjia dhe psikodiagnostika
– Crregullimet dhe terapitë

Ligjërojnë:
MSc. Migjen Amzai, psikoterapist
MSc. Gentiana Memeti Ademi, psikologe klinike

Në Preshevë:
Data: 14 Prill 2018
Ora: 10:00 – 17:00
Vendi: Salla e zyrës për t’rinj

Në Bujanoc:
Data: 15 Prill 2018
Ora: 10:00 – 17:00
Vendi: Salla e sportit

Regjistrimi dhe konfirmimi: fidan.nuh@yahoo.com
Organizohet për gjithë ata që punojnë me fëmijë, studiuesit e drejtimeve të shkencave sociale, mjekësore dhe prindër.

Pjesemarrja është 2000dinarë, ku përfshihen testet dhe certifikata për pjesëmarrje.
Numri i pjesëmarrësve është i limituar, regjistrimi është i obliguar.