Ballina MAGAZINË Ghetto reperi shqiptar nga Gjilani kundershton reperat rival të muzikes rap.

Ghetto reperi shqiptar nga Gjilani kundershton reperat rival të muzikes rap.

2988
0
SHPËRNDAJE

kohën e fundit pushteti muzikes rap është marr kahje tjeter nga gjenerata e re por në fakt një ghetto reper artist real cili prezenton këngen “ghetto pour la vie” Kujtim Gilani dhe Bardhi nga Gjilani nip e daj me këtë artisti është shprehur rreth jetes se vet , konstantohet i vetmi real,

ai theksoi për artistat e rinjë në të cilat shiten në keng gangstera por në jeten e reale janë ndryshe. KUJTIM Gilani ka bërë ‘boom’ me kengen e re cili u realizua nentor 2018 sa është liru nga burgu i frances GHETTO nga Gjilani, ka qenë i ftuar me shum kengetar bashkpunimi por ai refuzoj në fjalet e tij që në rap duhet të realizon këng atë që e jeton dhe e ndjen .staffi jonë kontaktoj për një intervist po për momentin gjendet nëper rrugë të europes .shpresojm herave tjera ta realizojm një intervist.

https://m.youtube.com/watch?v=3oesD9UDB1U