Ballina AKTUALE Nga sot ka filluar të dhurohet ndihma financiare për penzionerët në Serbi

Nga sot ka filluar të dhurohet ndihma financiare për penzionerët në Serbi

866
0
SHPËRNDAJE

Penzionerët në Serbi, 1.7 milion sa janë gjithësejt, ditëve në vijim do të u paguhet ndihma prej 3.000 dinarëve.

Behët fjalë për ndihmën që jipet vetëm njëhere.

Ministri i Punës, Punësimit, Veteranëve dhe Çështjeve Sociale Zoran Gjorgjeviq ka paralajmruar se pagesa nuk do të bëhet për të gjithë pënjëherë pasi penzionin disa e marrin në xhirollogari ndërsa disa në adres të shtëpisë