Ballina AKTUALE Ragmi Mustafa më i votuari në komunën e Bujanocit

Ragmi Mustafa më i votuari në komunën e Bujanocit

1015
0
SHPËRNDAJE

Kandidati për kryetar të Këshillit nacional Shqiptarë, nga rradhët e Partis për Veprim Demokratik, Ragmi Mustafa, është kandidati më i votuar në komunën e Bujanocit.
Në rezultatet e preliminare të cilat kan dalur nga KQZ-ja në komunën e Bujanocit duket qartë se Ragmi Mustafa është lideri më i votuar në komunën e Bujanocit, BujanociNet është duke i numruar edhe rezultatet tjera nga KQZ-ja në Preshevë dhe Medvegjë dhe për të dalur me një tabelë përfundimtare se cila nga partitë ka fituar numrin më të madhë të votave në total./BujanociNet