Ballina AKTUALE Sonte në Bujanoc te salla sportit spektakel i boksit

Sonte në Bujanoc te salla sportit spektakel i boksit

1451
0
SHPËRNDAJE

Nata e kalorësit është emri i spektaklit të MMA-së që fillon në Sallën e Sporteve të Bujanocit Mladost të premten, më 4 janar në orën 17:00.

Ndërsa Milan Nakiç, president dhe luftëtar i Klubit Knez Lazar, i shpallur për Bujanoc, turma pret rreth 20 luftëtarë dhe mbi 40 luftëtarë nga Serbia dhe jashtë.

Në Bujanoc, sipas njoftimeve të Nakic, mbërrijnë luftëtarë nga Gjermania, Austria, Italia, Sllovenia, Maqedonia, Ukraina, Rusia dhe Rumania dhe Bujanovci presin një shfaqje që ata nuk e kanë parë më parë