Ballina LAJME E FUNDIT EKONOMI Në kufi Preshevës është konfiskuar një gjysmë kilogram heroin, trafikant jan ikur...

Në kufi Preshevës është konfiskuar një gjysmë kilogram heroin, trafikant jan ikur nga autobusi

709
0
SHPËRNDAJE

– Në anën vendkalimin kufitar Preshevë, doganierët të mërkurën, në bashkëpunim me policinë në dy veprime të ndryshme konfiskuar gati gjysmë kilogram heroinë dhe 7 kilogram duhan të prerë.

Kur autobusëve me targa Niš , e cila shkon në linjën Shkup – Beograd, erdhi në mënyrë të kontrolluar, doganierët kan kryer nje hetim tek numri vendesh 41 zbulua qe  diqka dishimt  me shirit ngjitës.

Administrata Doganore ka njoftuar se pas hapjes së pakos paketë gjetur se ajo përmban edhe 472 gram heroinë.

Që askush nuk deklarohet për paketën droga i përkiste shtetas i Maqedonisë i cili vullnetarisht u largua nga autobus, kur ai mbërriti në radhë për kontrollin doganor dhe të humbur në një drejtim të panjohur.Lugina24.com